Betaalmogelijkheden

Wipstoeltje.com biedt een aantal mogelijkheden om te betalen. Zo kun je een van de volgende mogelijkheden selecteren bij het plaatsen van de bestelling:

Ideal - verreweg de meest gekozen betaalwijze, iedereen die beschikt over een nederlandse bankrekening met de mogelijkheid om te internetbankieren kan deze optie selecteren. Voordeel is dat je betaald in een beveiligde omgeving en omdat de betaling direct bij ons binnen is kunnen wij het pakket direct verzenden.

Mistercash - Voor Belgische rekeninghouders bieden wij de mogelijkheid om veilig via internet te betalen via Mistercash. Voordeel is dat het geld er direct bij ons op staat waardoor wij dezelfde dag nog kunnen verzenden als de order voor 15.00 geplaatst is.

Vooraf overmaken - als je later wilt betalen of vanuit het buitenland wilt betalen kun je deze optie selecteren om via een bankoverschrijving te betalen. Zodra de betaling is bijgeschreven kunnen wij het pakket verzenden. Indien wij binnen 7 dagen nog geen bijschrijving hebben ontvangen kunnen wij de order niet langer reserveren en zal deze worden geannuleerd.

Overboekingen mogen worden betaald o.v.v. het ordernummer aan:

Wipstoeltje.com
IBAN: NL38RABO0104858214
BIC: RABONL2U
 

Extra betaalmogelijkheden (neem hiervoor contact met ons op):

Betalen bij afhalen - als je het artikel bij ons in Stoutenburg wilt afhalen kan dat uiteraard ook. Je betaald dan ter plaatse als je het artikel komt ophalen. Betaling graag contant aangezien wij niet over een kassa/ pin beschikken. Maak voordat je komt wel even een afspraak om te voorkomen dat je voor een gesloten deur staat.

 

 

Omhoog