Buggy's

Als je baby wat ouder is en zelfstandig rechtop kan zitten breekt er weer een nieuwe fase aan, het is tijd voor een buggy. Sommige mensen nemen nu afscheid van de kinderwagen en gebruiken alleen nog maar een buggy. Deze is namelijk erg handig en makkelijk te gebruiken door het lichte gewicht dus ideaal om mee te nemen als je even een boodschap gaat doen. Ook is het een groot pluspunt dat een buggy in een handomdraai in- en uit te klappen is en neemt over het algemeen weinig ruimte in beslag. Er zijn vele verschillende soorten buggy's dus bij een buggy kopen hou dan goed in gedachten welke punten je belangrijk vindt en waar je de buggy voor wil gaan gebruiken. Bijvoorbeeld, wil je de buggy meenemen in het vliegtuig of op de fiets? Wil je maximaal comfort voor je kindje of een buggy die zo klein en licht mogelijk is? 

Ook voor de beste buggy tegen een scherpe prijs ben je bij wipstoeltje.com aan het juiste adres. De meeste buggy`s in ons assortiment zijn erg compact en daarom geschikt om op de fiets te vervoeren. Uiteraard vind je bij ons ook duo buggy's waar twee kindjes voor of 2 kindjes achter elkaar in kunnen zitten of 5-standen buggy's zodat je kindje lekker een dutje kan doen. Alle buggy`s leveren we vanuit voorraad zodat we je bestelling snel kunnen leveren. 

Heb je een vraag of wil je ons advies over een buggy? Bel of mail ons dan gerust vrijblijvend, we denken graag met je mee.

Omhoog