Besparing 4%
Chicco Next 2 Me Wieg Beige 2-in-1

Chicco Next 2 Me Wieg Beige 2-in-1

229,00  
219,00
U bespaart: €10,00 (4%)
79.339.72
Voorraad

Op werkdagen voor 15 uur besteld, morgen in huis

+

Chicco Wieg Next 2 Me Beige

Chicco


Een heerlijke band opbouwen met je kindje door hem of haar zo dicht mogelijk bij je te hebben. Met de Chicco Next 2 Me kan dat! Het Next 2 Me wiegje is voorzien van een veilig bevestigingssysteem dat eenvoudig aan het bed van de ouders vast gemaakt kan worden. Het wiegje is verstelbaar van 35 tot 52 cm, zo kan het wiegje aangepast worden aan de hoogte van het bed van de ouders. Houd er rekening mee dat ieder bed anders is. Aan traditionele bedden is de Next 2 Me probleemloos te bevestigen. Bij een boxspring vereist het nog wat inzicht om de Next 2 Me vast te zetten.

De Next 2 Me kan op een half-hellende stand vastgemaakt worden om de vertering te bevorderen en beter te ademen. Het wiegje kan geleidelijk aan verder van het bed geplaatst worden. Ook kan het wiegje gebruikt worden in de babykamer. De zacht gevoerde wanden, matras van 5 cm dik en een raampje van gaas zorgen voor optimaal comfort, verluchting en visueel contact. 

Kenmerken:

  • - 2 wielen met remmen

  • - 2 anti-slip steunvoeten

  • - Zacht matras

  • - Opbergtas voor transport

  • - Eenvoudig te (de)monteren

  • - Bekleding kan verwijderd en gewassen worden

  • - Geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg

Wat een geweldige uitvinding! Wij hadden twijfels of er geen 'echte' wieg moest komen maar hebben hier zeker geen spijt van. Aanrader!
Schrijf een beoordeling
Omhoog