Cybex autostoelen

17/01/2015
door Admin Admin
NIEUW toegevoegd aan ons assortiment zijn de Cybex autostoelen. Cybex staat bekent om zijn hoogwaardige kwaliteit en veiligheid. Niet voor niks dat alle Cybex autostoelen hoog scoren in alle testresultaten. De Cybex Pallas 2-fix en de Cybex Juno 2-fix zijn beide autostoelen uitgevoerd met ISOFIX en kenmerkend door het veiligheidsblok aan de voorzijde i.p.v. de traditionele 5-punts gordel.Veiligheid door verstelbaar veiligheidskussen

De kracht van een frontale botsing wordt over het gehele veiligheidskussen verdeeld en door het schokdempende materiaal geabsorbeerd. De werking van het systeem is vergelijkbaar met die van een airbag en reduceert de impact van de botsing aanmerkelijk. Het kussen kan het kind niet verwonden, terwijl gevoelige lichaamsdelen zoals hoofd, nek, schouders en organen worden beschermd. Het nieuw ontworpen, verstelbare veiligheidskussen (octrooi aangevraagd) past zich perfect aan het lichaam van het kind aan en zorgt zo voor maximaal comfort. Bovendien biedt het, vergeleken met gebruikelijke vijfpuntsgordelsystemen, meer bewegingsvrijheid voor het bovenlichaam, terwijl het kind vooral bij frontale botsingen optimaal is beschermd.

Veiligheid door L.S.P. System Plus

Bij zijdelingse botsingen absorbeert de verbeterde Linear Side-impact Protection (L.S.P. System Plus) de energie van de impact in een zeer vroeg stadium. De kracht van een zijdelingse botsing wordt geabsorbeerd in een lineaire reeks van reacties door middel van beschermende kussens aan de zijkanten en schouder- en hoofdbeschermers. Tegelijkertijd wordt de kinetische energie van het lichaam, die ontstaat door de botsing, in een zeer vroeg stadium geabsorbeerd en wordt het hoofd actief naar een veilige positie geleid.

Omhoog