December 2014

08/12/2014
door Admin Admin
Sinterklaas nog maar net het land uit en de kerst drukte barst direct los. Zo blijft december een hele gezellige maand voor jong en oud. Ondanks dat december een dure maand is voor velen is het wel altijd een maand waarin de familiebanden worden aangetrokken maar helaas ook een maand waarin we verloren dierbaren juist nog erger missen.

In deze tijden is december ook een maand om eens extra stil te staan bij diegene die helemaal geen familie meer hebben of rond moeten komen van wat de voedselbank op dat moment heeft.

Ondanks dat wij als Nederlanders kunnen klagen over alles wat los en vast zit hebben wij wel de luxe dat we hier geen oorlog hebben, we voldoende drinken en eten hebben en voorzieningen hebben om arme gezinnen te helpen.

Ook in deze gezinnen zijn kindjes die graag speelgoed willen krijgen. Of het nieuw is of niet. Een kind is blij met alles. Draag je steentje bij en doneer eens wat eten of speelgoed aan een van de vele inzamelplekken in Nederland. Een ding weten wij zeker en dat is dat de spullen altijd goed terecht komen.

Wij wensen iedereen een fijne decembermaand!

Vriendelijke groet,

Edgar en Marlous
Omhoog