Kinderwagens

Kinderwagen kopen

Omdat je heel wat tijd achter een kinderwagen loopt is het een erg belangrijke aanschaf voor veel ouders. Daarom moet en kinderwagen prettig rijden, makkelijk zijn in gebruik en papa's en mama's vinden het vaak prettig als deze niet te zwaar en compact is. Een wandelwagen met reiswieg is een voorbeeld van een kinderwagen die voor een bepaalde leeftijdsfase te gebruiken is. Deze bestaat uit een onderstel en een bovenstel met reiswieg (ook wel kinderwagenbak genoemd) en gebruik je veel tijdens de eerste weken/maanden na de geboorte tot dat je kindje niet meer horizontaal hoeft te liggen en het ruggetje sterk genoeg is. Een combi kinderwagen bestaat uit een onderstel en bovenstel met reiswieg, wandelwagenzitje en vaak een autostoeltje die je op het onderstel kan vastklikken. Combiwagens gebruik je over het algemeen voor een lange periode.

Omdat er vele verschillende soorten kinderwagens zijn hebben wij het makkelijker gemaakt door ons assortiment zorgvuldig af te stemmen op een goede prijs kwaliteit verhouding en gebruiksvriendelijkheid voor alle ouders. Wipstoeltje.com heeft een groot assortiment aan kwalitatief zeer goede en goedkope kinderwagens voor super scherpe prijzen. De kinderwagens zijn allemaal TUV GS getest en hebben allemaal volledige fabrieksgarantie. 

Wil je een kinderwagen kopen en toch liever eerst zien? Dat begrijpen we volkomen aangezien je er de eerste levensfase van je kindje achter loopt. Dit is bij wipstoeltje.com geen enkel probleem. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op zodat we je kunnen adviseren en we laten je graag wat wagens zien.

Omhoog