Retourneren

Indien een artikel niet aan de verwachtingen voldoet qua kleur of materiaal of indien je het geld niet had willen uitgeven en spijt hebt van de aankoop hanteren wij een afkoelingsperiode van 14 dagen. Je kunt de retourmelding per mail doen of gebruik voor het herroepen van je bestelling of een deel ervan het formulier onderaan deze pagina en sluit het bij in de doos of mail hem naar ons toe.

Binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel kun je bij ons het artikel retourneren.

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Nadat wij het artikel in correcte (ongebruikte) staat hebben ontvangen (d.w.z. dat wij het artikel als nieuw kunnen verkopen) vergoeden wij het volledige aankoopbedrag binnen de wettelijk gestelde 14 dagen. LET OP! Een afkoelingsperiode van 14 dagen betekend NIET dat je een artikel 14 dagen kunt gebruiken en retour kunt zenden! Alleen ongebruikte artikelen worden vergoed.

Als de order via Betaal na ontvangst besteld is en deze nog niet betaald is als wij hem in goede staat retour hebben ontvangen zal de order uit het systeem van Betaal na ontvangst worden gehaald. 

Indien het pakket in een andere staat binnen komt dan wij toegezonden hebben kunnen wij het pakket weigeren of kunnen wij niet het volledige aankoopbedrag vergoeden. Uiteraard nemen wij daar contact over op.

Voorwaarden voor retour zenden:

- retour melding altijd vooraf aanmelden via info@wipstoeltje.com

- vermeld bij het pakket altijd het bestelnummer

- het artikel ongebruikt retour zenden in (zover mogelijk) de originele verpakking en eventueel een extra verpakking er omheen dus zoals je het pakket ook van ons hebt ontvangen.

Het pakket kun je retour zenden naar:

Wipstoeltje.com
Galvanistraat 23
3861 NJ Nijkerk
Nederland
 
Retourzenden graag via Postnl of via een DPD Pakketshop
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Formulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

- Aan

Wipstoeltje.com

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

 

 

-   Ik/Wij* deel/delen(*) u hierbij mede dat ik/wij(*) onze overeenkomt betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep/herroepen(*)

 

-   Besteld op(*)/Ontvangen op(*)

 

-   Naam/Namen consument(en) en ordernummer

 

-   Adres consument(en)

 

-   Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

 

 

 

 

-   Datum

 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is

 

Omhoog